Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

?lämnar Marinen"Om?"Della tittade på mig och sade, "Berätta om hur du fick halta."Jag såg henne i ögonen och plötsligt förstod varför frågade hon. Han son var sjutton år och hade sett massor av krigsfilmer och hört mycket om spänningen."Jag vill inte prata om min halta mycket, kanske eftersom det är så nytt. I december förra året var jag ombord på fartyget bara av kusten i Irak. Jag var på däck när en skadad fighter kom i. Jag var en del av brandpersonal. Hans plan hit och sladdade till ett stopp. Vi rusade för att undertrycka varje brand och när jag var tjugo meter från sidan av plan det blåste. jag träffades med sex bitar av metall. Den halta är från en bit av ett däck som drabbade och fan nära slet mitt ben av vid knäet. De docs hade mig på operation så snabbt som de kunde och nästa dag var jag på ett plan tillbaka till staterna. Jag tillbringade fem månader på Walter Reed och hade fyra andra operationer. Nu , jag har lite kraftlöst och jag är pensionerad. "Jim frågor och de två kvinnorna satt tyst. När det ämnet var ganska bra gjort jag frågade, "Berätta en historia, tack."De båda skrattade. "Vi har inte varit någonstans eller gjort något.""En av er har tre fosterbarn och en sjuttonåring som inte på droger eller råna spritbutiker. Till att börja berätta detta, var är pappor?"Jim talade upp. "Min pappa dog i en brand. Han var på vår frivilliga brandkåren och en natt en lada fattade eld och han gick. Det föll på honom. Jag var sju."Jag såg tårar på både hans och Della ansikten."Min kille älskade idén med att ha en fru hemma, men inte tanken på att vara en man. Han lämnade efter en kvinna som mötte mig på marknaden och berättade att hon bar hans barn. Han ville inte ens förneka det.""Fan. Jag är ledsen.""Varför? Det var inte du.""Killar som gör livet tufft för alla. Jag kan vara en bra kille, men med den bakgrund du ska vara orolig för att bli sårad igen. Jag har aldrig varit gift. Jag tänkte att jag var gift med marinen. Jag såg det som ship plikt gjorde till familjer och jag kunde inte göra det till någon. ""Och nu?""Jag har inte tänkt igenom det. Jag är fyrtio. Är det lite gammal för att bilda familj? Kunde jag älskar barn jag inte börja? Jag vet bara inte.""Hur länge har du varit ute?""Sedan maj först."Jim stod och sa att han var iväg för att duscha och sedan gå till sängs. Jag skakade hans hand och sa att jag var glad att vi träffades. När han var borta sin mamma, Della, sade, "Tack för att vara snäll mot honom.""Han är en bra grabb. Jag gillar honom.""När han kommer tillbaka och går in i tältet blir det vår tur.""Din tur?""Vi går ner till badrum och dusch innan vi sätter på våra pyjamas och säng ner med barnen.""Skulle jag vara helt ur linjen om jag bad om tillåtelse att tvätta ryggen?""Du skulle bli, om du inte också var villiga att tvätta våra fronter.""Jag älskar att schamponering en kvinnas hår. Kan jag volontär för det också?""Jag hoppas att pojken slutar upp och kommer tillbaka snart!"Vår eld var ner till kol endast när Jim kom tillbaka. Han packade upp tältet och gick in. Della gick till tältet och han gav henne en liten dag pack. Hon gick till den andra tältet och fick en dag pack av det. Jag fick en handduk från min bil och vi gick till badrum tillsammans.När vi kom nära såg jag att det var ett kvarter byggnad med en dörr i varje ände. Ett markerade män och de andra kvinnorna.Jag sa, "Ditt ställe eller mitt?""Vår". De var och tog tag i en arm och styrde mig inne damernas badrum. Tio bås och sedan en dusch område. I duschen området fanns sex duschmunstycken och en bänk som sprang runt dusch väggarna.Margie började klä av sig och Della följde hennes exempel. Jag staplade mina kläder nära ingången till duschen och när jag klädde jag vände för att hitta både kvinnor naken och väntar på mig."Är du redo för lite god, ren kul?" Della frågade.Jag var redan upprätt. Vi klev under spray och blev ren. Det var första gången en kvinna hade sett mina ärr i ljuset som inte var sjuksköterska. Jag schampon dem båda när de tvättade mig. Sen tvättade jag dem en i taget, fram och bak. I processen någonstans, jag kysste en av dem. Nästa gång jag kysste den andra svalde min kuk. Gud, vilken känsla.De bytte platser och Della sög och Margie kysst. Jag var att komma nära.Jag bröt kyssen och sa, "Jag tog inte med en kondom och jag börjar bli nära."Della sprang till sin väska och tog fram en kondom. "Kommer det fortfarande att vara bra? Det är ett år gammal."Jag nickade. Della satte den på mig. Vi flyttade en bänk ut till mitten och Della satte sig på den med benen vidöppna. Jag placerade mig och böjde till hennes fitta. Mitt ansikte till hennes fitta. Min första smak var av vatten och den andra slicka fann Della nektar. Jag höll hennes fötter isär så hennes puss var vidöppen för mig. Hon klagade och det var dämpas. Jag tittade upp och såg att Margie var grenslar hennes ansikte. Jag såg dem när jag fortsatte att äta Della.När jag kände mig Della börjar darra jag stod upp och gled i henne. Hon var inte super tight men hon var super våt och hon flyttade för att göra min erfarenhet otrolig. Jag placerade mig själv så att på varje slag jag fastnat mot hennes klitoris. Det lägger henne över kanten och hon skrek till Margie s fitta. När hon toppade jag drog ut och föll ner för att suga på hennes klitoris.Margie gick bort efter Della slutade skrika. Hon satte sig på bänken med rumpan högt och axlarna på bänken. Jag gick fram till henne och gled in i hennes fitta. Vilken skillnad! Inne Margie ungefär en tum och en halv var en ås! Varje stroke sköt den känsligaste delen av min penis, precis i botten av huvudet, över denna ås och jag blev knuffad in i sensorisk överbelastning på några sekunder. Jag tog tag i hennes höfter och smällde in när jag fyllde kondomen. Jag höll positionen för en lång tid, tills jag kände att jag själv börjar krympa.När jag började backa ut Della hand höll kondomen. När jag var hela vägen ut Della tog kondomen bort och överlämnade den till Margie. Della svalde min krympande kuk och sög alla safter från det. Jag tittade på Margie och hon sög all jizz från kondomen. Jag kände att livet sugs tillbaka in i min kuk.Della stod upp och kysste mig. Jag höll hennes bröst i mina händer och kysste henne med entusiasm. Hon drog sig tillbaka och sade: "Om jag sätter på kondomen igen skulle du knulla min röv?""Fram till antingen kondom eller din röv raster."Tillsammans arbetade på den igen. Della knäböjde på bänken och jag stod bakom henne. Hennes röv var i perfekt höjd för min post. Margie stack två fingrar i Della fitta och sedan sprida glidmedel på hennes asshole. Hon guidade min kuk i hennes väns röv. Jag knuffade och hon stönade. Jag tryckte lite hårdare och plötsligt var jag i. Inte vill såra henne jag tryckte sakta in och ut, lite djupare med varje slag tills jag var hela vägen in Margie huk bredvid Della och lekte med hennes bröst när hon onanerat själv."Harder Nick! Knulla mig hårdare!"Jag höll hennes höfter och dunkade in, varje slag så hårt jag kunde."Jag ska cum! Rigggghtt Noooooow!" Om Margie inte hade gripit hennes ben hon skulle ha fallit från bänken! Hon skakade och stönade för långa sekunder när jag kom inuti henne. När hon lugnat lite jag började dra ut. Jag tittade ner och märkte att kondomen var borta.Margie märkte också. När jag drog resten av vägen ut Margie stack två fingrar i Della och drog ut de trasiga bitarna av kondom. Hon slängde dem i en papperskorg utanför duschutrymmet och sa, "Nu måste vi bli ren igen."Med undantag för schampo vi tvättade varandra helt igen. Jag torkade dem båda och de klädda i pyjamas. Jag lindade mig i en handduk och vi gick tillbaka till våra campingplatser. När vi anlände Margie frågade: "Ska du sova så?""Nej. Handduken är för blöt.""Lyssna till mina barn, skulle du Della? Jag skulle vilja ha lite gosa tid om det är OK med Nick.""Gotcha täckte, sis." De kysstes och Della gick till hennes tält. Jag öppnade på baksidan av min bil och klättrade i. Margie tittade på det lilla utrymmet och tog av sig pyjamasen innan hon klättrade i. Jag har alltid älskat att titta på nakna kvinnor gör jävligt nära någonting. När hon kröp i hennes bröst hängde ner och svängde lite. Jag gjorde inget motstånd. Jag kupade dem när hon kom till mig. Jag nöp bröstvårtorna när hon låg bredvid mig."Della sade sis.""Ja. Hon är två år äldre än mig. Det finns en mer syster, men hon kommer inte att vara här tills i morgon.""Ska jag stanna en dag?""Jag skulle vilja det. Sandra skulle älska att träffa dig.""Hmmmm." Jag tog henne i mina armar och höll henne. Ibland jag kysste hennes hals eller bara längs hennes käklinje. Jag höll hennes röv i mina händer. Vi somnade så.Mina ögon öppnades och jag såg barn springa omkring och Jim hjälper Della göra frukost. Jag hade hoppats att vakna tidigare så Margie kunde komma tillbaka till sitt tält. Jag vände mig om och såg på Margie och såg att hon var upptäckta. Hennes närmaste tit var bara tum från mitt ansikte, så jag sög den i. Hennes ögon poppade öppet och sedan log hon. Hennes armar gick runt mitt huvud och jag trycktes in i den mjuka fasthet i hennes C-kupa. Jag sög och hon viskade, "Harder."Jag sög hårdare. Hon viskade igen, "Som ett barn, men svårare." Jag använde min hela munnen för att suga och arbeta hennes bröstvårta. Ju hårdare jag tryckte och ju hårdare jag sög det bättre att hon gillade det. Jag visste att jag var precis vid kanten av smärta och njutning och att hon ville ha båda.Min hand fann hennes slit och hon var mycket våt. I samma ögonblick jag rörde vid hennes slit hon särade på benen för mig. Mitt finger hittade hennes klitoris och gjorde en mild cirkel runt det. Margie tog kudde och tryckte den mot hennes ansikte. Hela hennes kropp skakade och hon stönade i kudden.I det ögonblicket fyra små barn krossas på sidan av lastbilen! Margie satte sig upp och slog huvudet i taket. Barnen skrek, "Get up sömniga huvuden! Frukosten är klar!"För de nästa två minuter på insidan av min lastbil var fylld med aktivitet. Jag drog på byxorna och hon drog på sig pyjamas. Vi klev ur bilen och trodde att vi gjorde OK tills Samantha, en sju år gammal sa "Mamma, byxorna är på bakåt och ut och in."Jim och Della nästan spotta sin apelsinjuice. Jag kollade mig själv och såg att jag hade varit mer framgångsrika än Margie. Margie gick i sitt tält och kom ut klädd i bara en minut. Vi alla satt och hade en bra frukost. Efter frukosten sa jag att jag behövde gå på en promenad och Jim följde mig. Jag var lite obehagligt om vad samtalet skulle kunna hända på denna vandring."Snälla inte skada dem.""Varför vill du att jag skulle skada dem?""De flesta män gör.""Jag är inte de flesta män.""När mamma kom till sängs igår kväll sa hon att du var en bra älskare. Jag är glad. Hon har behövs lovin från en man under en längre tid.""Du och din mamma är ganska nära eller hur?""Ja. Jag har ingen pappa längre men jag har alltid känt att jag har tre mammor. Vi är alla nära.""Hur länge har det varit sedan Della var i ett förhållande?""Sedan pappa dog. När en man får reda på hur nära systrarna är, de outa här.""Du vet om allt, eller hur?""Nej, inte allt. Jag är fortfarande oskuld. Jag vet inte riktigt hur kvinnor har sex med varandra, men jag vet att de gör det. Jag tror att jag vet hur män och kvinnor gör det, men jag är inte säker om det heller. ""Jag tänker inte förklara allt för dig. Jag är inte familj. Om du vill att jag ska prata med din mamma och ni tillsammans om det här.""OK. Kanske i eftermiddag medan små killarna tupplur.""Du pratar med henne när vi kommer tillbaka. Om hon vill ha mig där jag är villig. OK?""OK".Resten av vår promenad var i tystnad. När vi kom tillbaka bestämde jag mig för att gå in till stan för lite förnödenheter och frågade Della och Margie, om de ville att jag skulle få något. De tittade på varandra och rodnade en stund."Redan på min lista. Något annat?"Margie ögon vidgades, "Ja, det finns. Ett paket av dessa engångsrakhyvlar, snälla. De rosa sådana.""Just det. OK Jag kommer tillbaka snart. Planera inte något för lunch, jag tar det."Jag körde iväg tittar Jim står bredvid Della.När jag kom tillbaka var det första jag lossade var två läger stolar. Sen drog jag ut två lådor med pizza från en lokal pizzeria. Barnen älskade det och det var inte länge innan det var borta. När vi sätter de tomma rutorna i eldstaden en solbränna SUV körde upp och parkerade. En kvinna som såg väldigt mycket ut som Della och Margie fick så gjorde hennes dotter. En spirande sexton år gammal fick jag veta snart.Det fanns hälsningar, kramar och barn kikhosta i några minuter. Sen var jag introducerades. Sandra och Krystn. Fem minuter senare gick de två tonåringar på en promenad. Sandra tog Della och de på väg till badrummet.Margie och jag såg dem gå bort."Hon är på väg att veta allt om mig, eller hur?""Allt utom det som vi gjorde i morse.""Det här känns konstigt. Jag önskar att jag var en fluga på väggen och jag är orolig för vad Della säger till henne.""Hon berättar för henne om hur du pratat med Jim i går, om hur du får på med Mark och de andra små, om hur man erbjöd sig att prata med Jim om sex, men bara med alla tillsammans. Della berättar för henne hur bra du var igår kväll för oss båda. Hon berättar för henne om hur du smakar och hur du kysser. ""Jag vet att jag tänkte igår kväll var underbar." Jag gjorde en paus, "och i morse var underbart.""Kan vi röra?""Vad?""Jag har märkt att du inte har berört någon av oss eftersom vi kom ut ur lastbilen. Vad är det om?""Jag har aldrig haft två älskande vara tillsammans. Jag vill inte störa någon av er. Jag antar att jag inte är säker på hur man ska vara.""När Della får tillbaka gå upp och kyssa henne, berätta för henne att du missade henne medan hon var borta. Vad tror du att hennes reaktion kommer att bli?""Jag har inte den blekaste aning.""Jo, det gör jag. Hon kommer att göra sitt bästa för att sätta tungan hela vägen ner i halsen! Hon kommer att hålla på till dig hela vägen tillbaka till lägret. När du kommer tillbaka kommer jag att intensifiera och fråga om du missade mig också . Din bästa svaret är Ja och en kyss. Vi delar våra liv. Alla barnen kallar oss alla mamma. Ibland undrar jag om Jim eller Krystn vet vem deras mamma är. "Jag satte mig ner och hon satte sig bredvid mig. Jag höll hennes hand. Vi tittade på barn som leker. Mark kom och satte sig i mitt knä för en minut sedan gick tillbaka för att spela.När han lämnade Margie sade, "Kyss mig, snälla."Jag gjorde. Det var inte passionerat men det var fylld med energi. Det kändes bra. När jag tittade upp såg jag Della och Sandra gående mot oss. Jag klämde Margie hand och sade, "Önska mig lycka till.""Åh, jag önskar dig allt detta och mer."Jag gick till de två kvinnorna och stannade några meter framför dem. De stannade."Della, jag har saknat dig medan du var borta. Jag gillar inte saknar dig och jag är säker på att när jag lär känna Sandra bättre Jag kommer att sakna henne lika mycket." Jag öppnade mina armar, klev avståndet mellan oss och kysste henne. Hon slog armarna om mig och återvände kyssen. Hennes höfter tryckte mot min stigande intresse. Hon stönade in i min mun.När vi bröt kyssen hon höll min arm. Jag vände och vi tog två steg mot vår campingplats.Talade Sandra. "Nick, jag har inte kysst en man i tre år. Jag såg dig kyssa Della och jag blötte mig själv. Jag vill att du kysser mig. Skulle det vara OK?""Självklart." Della lät aldrig gå men aldrig hindrat kyssen mellan Sandra och jag heller. Sandra var längre med några inches än sina systrar. Den största skillnaden jag märkte var att hennes läppar var större och mjukare än Dellas och hennes bröst pressas mot mitt bröst större. Liksom Margie hon var blond, men det gör inte någon skillnad på en kyss. Hon luktade också annorlunda från Margie och Della, men om tänkte en dusch tillsammans vill få oss alla att lukta samma.Della hade min vänstra arm och Sandra min rätt när vi gick tillbaka till lägret. Jag guidade oss till där Margie satt."Margie, jag kysste bara Della och Sandra. Jag vill kyssa dig också."Hon stod och kysste mig. Jag var helt hård när kyssen slutade. Sandra klämde min erektion genom mina jeans och sade: "Har du sett insidan av vårt tält?"Jag log och följde henne i den största av de tre tälten. När jag stod upp inne Sandra föll på knä och knäppte upp mina jeans."Della berättade om dig. Du har inget emot om jag smakar för mig själv, tror du?"Hon tittade upp på mitt ansikte när hon drog min kuk ur mina jeans och gled den in i hennes mun. Hon sög och arbetade mig en stund och sedan drog tillbaka."Skulle inte du bli mer bekväm på ryggen?"Så fort jag kunde jag sänkte mig till min rygg. Hon sög mig tillbaka in i hennes mun och arbetade sin magi. När hon sög jag märkte tältluckan öppen och en hand nås med en kondom. Sandra tog den och gled det på mig.Hon öppnade hennes jeans och drog av dem. Hennes rakade fitta var våt och hon öppnade den precis innan hon satte sig ner på min kuk.När hon nått botten hon gick vilt. Jag visste inte att en kvinna skulle kunna gå upp och ner och runt i en cirkel på en och samma gång. Sandra kunde. Jag antog att hon kanske gillar hennes tuttar stimuleras så jag höll dem och hon försökte att viska, "Pinch mina bröstvårtor!" Jag tror att de andra hörde henne.Jag nöp, genom hennes tröja och behå. Ju hårdare jag nöp ju mer hon studsade upp och ner på mig. Ljuden av vår koppling var vått och högt i tältet. Lukten av kön fyllt utrymmet.Jag ville att hon skulle cum först så jag började tänka på annat. Jag tänkte på transportören däcket pitching i vinden. Jag tänkte på känslan av att ta av från däck om på rygg i Medevac. Det hjälpte inte. När hon viskade: "Nu!" Jag kom också. Jag kände hennes sammandragningar som jag kände min kuk lossning.Sandra lutade sig fram och kysste mig. Jag höll henne på mitt bröst tills jag kände att min kuk pop ur hennes väta. Hon kände det också och vände sig om och tog bort kondomen. Hon använde sin mun för att städa upp mig och sedan drack hon innehållet i kondomen. Vi kröp i några minuter och sedan klädde igen.När vi kom ut ur tältet fanns en stol som väntar på mig och en Diet Coke. Jag satte mig ner och samtalet handlade om enheten i för Sandra och vädret. När Krystn och Jim kom tillbaka Della bad dem att ta de små killarna och gå till lekplatsen för ungefär en timme. De kom överens om och gick med barnen i släptåg.När de var av örat skott Margie orda."Jag vet att vi har bara känt dig för en dag, men vi måste ha ett allvarligt samtal med dig. Är du villig att lyssna?""Lyssna inte kostar någonting. Tala till mig.""Som du kanske har listat ut, vi systrar dela allt. På grund av att vi har varit utan en man i våra liv i nästan tio år. Män kommer sniffa runt en del, men när de tror att de vet hur vi är de försvinner. Vi träffade dig igår. Du satt och gjorde en vän till Jim, är Mark kär i dig, och du har varit en gentleman för oss alla. "Talade Della. "Vi vill erbjuda dig något. Vi vill erbjuda dig en familj. Två tonåringar, fem små och tre kvinnor. Vi är ett paket. Hemma har vi tre hus intill varandra. Vi har ett familjeföretag och vänner . På något sätt samhället accepterar oss precis som vi är och vet att vi skulle älska att ha en man i våra liv. "Sandra lutade sig mot mig och sa, "Vi vill erbjuda dig ett jobb med vårt företag, en plats att leva, barn att älska och all lovin du kan önska."Jag satt tyst en lång tid. Sedan talade jag."Jag är smickrad av erbjudandet. Nej, jag är hedrad. Jag förstår varför erbjudandet gjordes snabbt och jag är chockad av din vilja att öppna upp som du har. Jag vill ha lite tid att tänka och bearbeta. Jag vill säga ja. Sista gången jag tog ett beslut här stor Jag stannade tjugo år. Så, jag vill gå och tänka en stund. OK? "De nickade. Jag steg upp och Della kom upp också."Nick, kan jag gå med dig?"Jag höll ut min hand och hon tog den.Halvvägs runt lägret jag frågade, "Kan du berätta om den staden?"Hon gjorde. En skola. Jim skulle ta examen med tjugo andra barn. Staden hade byggt en swimmingpool två år tidigare. Det fanns en stormarknad, en järnaffär, två kaféer och två bensinstationer. Hon trodde att den totala befolkningen i området var omkring tre tusen. De bodde en och en halv timme från Atlanta.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl