Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

?lady In The House Ch. 14

Efter fängelsedirektören lämnade min cell mitt sinne var racing. Varför var de föra min syster här för att besöka? Hur skulle jag ta bort mitt smink och nagellack? Vad skulle jag göra om min sperma-färgade kläder?Jag hörde nycklarna skramla i låset på min cell dörren och Steve strosade i."Ja Michele det ser är som du börjar bete sig. Vakten verkade nöjda med sin lilla besök," han log skälmskt mot mig."Nu måste vi få dig rengöras och klädd för Angies besök så släpper," han öppnade sin handflata och gjorde en gest på min celldörr."Vad? Gå ut i huvud fängelse? Klädd så här?" Jag grät."Oh stoppa det du dum fitta, tror du inte att alla killar i det gemensamma vet att du är en av mina flickor Tror du att någon av dem skulle våga röra min egendom utan mitt tillstånd?" sade han."Dessutom, med undantag för de killar med förlust av privilegier, är alla andra på jobbet eller i rastgården så att ingen kommer att se dig i alla fall!" han slutade.Steve fick mig att ösa upp smink och tillbehör och lägg dem i kassar som han köpte till min cell i morse och grep min handled och hälften släpade mig ur cellen. Jag skramlade fram på mina höga klackar bakom sig som en hund som dras i koppel.När jag lämnat cellen fängelsevakt som höll öppet min cell dörr visslade på mig."Dra åt helvete mate;. Du har inte råd henne Kom ner till E Block ikväll och jag ska kasta dig något du har råd," Steve scowled
.


Vi passerade rad efter rad av tomma celler. Ner detta slutet på F blockera de mindre privilegierade fångar delade öppna preskriberats celler och jag började må lite bättre att veta att blocket var tydligt av fångar, och jag skulle inte ses utklädd till kvinna. Jag var för optimistisk som det visade sig. Jag hörde ett väsande från ett mörklagt cell."Steve! Steve! Whatcha fick det kompis?"Steve stannade och gick över till en mörk cell."Knulla mig, om det inte är Bobby McTavish? Vad fan gör du där Bob, varför inte du ute på gården med pojkarna?" frågade han."Ah jag knullade upp på jobbet häromdagen och slog några slemmiga jävla vakt. De sparkade mig ur min egen cell och kastade mig i detta spärrade skitställe och tog bort alla mina privilegier. Tur jag fick inte ensamma!" han griped."Synd att man, det suger att vara du," Steve sade sympatiskt till kon bakom mörka cell barer
.


"Knulla hon ser bra Steve, hur kommer du fick henne här ute i befolkningen under dagen? De renovera E Blockera eller något?" Bobby skrattade."Särskild jobb för en särskild klient," Steve blinkade, "jag skulle låta dig ha lite men vi är typ av bråttom.""Kom igen mannen, jag är fan inlåst här för de kommande tre veckorna, åtminstone ge mig lite av en känsla?" Bobby vädjade.Dessa ligister talade om mig som om jag var bara en bit av Steve egendom; som ska användas, ges bort eller handlas som han sågar passformen! Verkligheten är; det var sant!"Titta Bobby, jag är bråttom men jag ska berätta vad jag ska göra Du kan ha henne mot staplarna för tio minuter medan jag kakadua för dig,. Då vi är borta om du har kommit eller inte ok? " Steve sa.Jag kunde inte tro vad de föreslår. Denna fula muskulös thug kunde göra vad han tyckte om att jag genom gallret i sin cell medan Steve höll utkik!"Tack Steve, jag kommer inte att vara länge kompis, har jag inte haft lite för åldrar," Bobby skrattade och vinkade åt mig att närma stolpar i sin cell.Steve morrade i mitt öra: "Ok flicka, vet du vad du ska göra Vi har inte hela dagen, så få honom snabbt." och knuffade mig över till den spärrade cellen.Jag satt mitt beslut och tryckte mig mot staplarna tittar in i dunklet av cellen. Bobby var en stor man med hårda muskler och starka breda axlar. Han var shirt-mindre och hans tungt tatuerade överkropp glänste i mörkret. Han kom upp nära till barerna i cellen och tappade hans shorts.Jag sträckte ut genom gallret för att ta tag i hans fallos och han slog min hand bort."Åh nej socker,. Du rör min kuk och jag ska komma i trettio sekunder Jag vill att mina tio minuter värt," han log
.


Han sträckte ut genom gallret och satte en hand på min midja och den andra bakom mitt huvud och drog mig upp mot stängerna. Han köpte sitt ansikte till mig och kysste mig. Jag kysste honom tillbaka och våra tungor flätade. Hans långa hårda kuk stack genom gallret och gnugga mot min redan färgade pennkjol.Jag sträckte sig ner och lyfte fållen på min kjol så att hans kuk var inneslutna i min satin slip och slöt strumplästen ben på hans penis. Bobbys kuk var nu låst mellan mina ben, insvept i min halka och nylonstrumpor. Han stönade i min mun och kysste mig hårdare när jag gungade sakta fram och tillbaka på mina höga klackar, onanerar honom med mina skira nyloned ben.Det var lätt! Denna kon hade varit utan sex så länge att han var kitt i mina händer; eller i detta fall ben. Bobby gled hans hand ner min midja och på mina skinkor och höll min ljumske hårt mot den spärrade cellen när han gungade fram och tillbaka i tiden med mig, glider hans hårda varma medlem mellan av låren. Han kysste mig passionerat hans tunga utforskar min mun mellan suckar av njutning.Plötsligt drog han min kropp hårt mot barerna och ryste och grymtade och jag kände en varm ström av viskös vätska mätta min strumpa toppar. Bobby bucked och pucklar på mina ben när han grymtade och stönade tills han blev mätta. När han hade avslutat klimax, tog han en handfull av mina svarta satin slip och torkade sig sakta defla kuk på det. Hans spenderar kvar silver spår på svart satin. Han suckade och knuffade bort mig från barerna."Jävla inte illa Steve, när jag får av förlust av privilegier jag kommer ner till E-block för att få bättre bekant med den här," Bobby sa."Vad heter du älskling?" frågade han."Michele", svarade jag demurely dra ner fållen och uträtning min kjol."Tja Bobby kommer att spendera lite tid med dig så fort han kan honung," han såg på Steve."Thanks mate, ses senare hej?""Inga problem Bobby, håll ut kompis," Steve svarade och tog tag i min handled igen."Kom igen Michele, få en jävla slingra på, vi fick ett schema att hålla om du vill se bra ut för Angie," han flinade och fortsatte att dra ner mig i nedre korridoren i F-block
.


Jag kände Bobbys sperma kylning och sipprar ner mina strumpor. Men mer oroande för mig var att jag kunde känna min halv erigerad penis trycka obehagligt på framsidan av mina nylon trosor. Vad skulle jag bli? Var jag återgå tillbaka till Michele Nylons; fängelse hora?Så småningom kom vi till dörren som ledde ut ur F-block till E-block. E blocket såg fallfärdiga och oanvänd i den bleka förmiddagen ljus; inhägnad, den "No Entry - Condemned" skylt över porten gav platsen en avverkning av onda aningar
.


"Vi får den gamla tunneln mellan F-och E-block öppnat igen Michele så punters inte kommer att ha så svårt att komma till bordellen," Steve sade när han drog mig över den övergivna gården blocket."Ungefär som jag hade din gamla tunneln öppnas," skrattade han brutalt."Men allvarligt,. Nu att arbets gängen har avslutat renovera arbetsrum, badrum och mottagning, vi kan börja göra några riktiga affärer Guvernören insisterar på fullständig sekretess så vi behövde för att få den gamla tunneln som Eddie byggt öppnas igen", förklarade han.Jag visste att Steve plan nu. Inte bara var han kommer att återuppta sin gamla chef, Eddie McManus 'bordell, men han och Warden skulle ha någon utomstående tror att E-block var bara en dömd ruttnande hulk, medan insidan delar av det hade renoverats och byggts om till en bordell för de intagna och vakter."Det här är sista gången du kommer till E-block genom ytterdörren Michele, men oroa dig inte du kommer att spendera mycket tid här," han fnissade och slog igen ytterdörren för att blockera stängs bakom oss.E Block var fortfarande lika mörkt, kallt, fuktigt och dödligt tyst som det var när jag kom hit för ett par dagar sedan. Eddie ledde mig förbi den gamla nedlagda cafeteria där de rostiga verktyg, bortglömda av tid, fortfarande låg i en hög. Vi fortsatte ner till den del av blocket som utgjorde bordellen. Steve öppnade en smutsig, smuts krönta dörren och jag blev förvånad över den syn som mötte mig. Steve och hans killar hade varit upptagen!Dörren öppnas till en matta elegant inredda utsökt tapetserade mottagningsrum. Rummet var klar i färgerna cerise och guld och var raka motsatsen till resten av blocket. En receptionist skrivbord var placerad i anslutning till posten; och till en sida av skrivbordet ett guld trimmas dörr var låt i väggen; en dörr som jag visste ledde till arbetsrum.Carmel satt vid skrivbordet gå över vissa pappersarbete. Hon var klädd i en ben kostym, fållen på kjolen strax ovanför knäna, en cerulean sidenblus, taupe strumpor och vita högklackade pumps. Hon var kraftigt madeup och bar en blond peruk, stylade högt på huvudet. Guldsmycken glittrade i hennes öron, på halsen och på fingrarna. Den Madame i huset var i uppslutning."Carmel! Get Michele rengöras och klädd redo för besök. Ha henne redo vid 03:00!" Steve beställt och lämnade rummet.Carmel och jag båda sneglade på den utsmyckade väggklocka; det läser 13:37."Kom Michele, vi har inte mycket tid och Steve har lämnat mig med strikta instruktioner om hur du ska vara beredd," Carmel sa och tog min handled och ledde mig över till guldet trimmade dörren.Återigen var jag talas om som om jag var bit av egendom, som jag antar att jag hade nu avgått mig för att vara sant. Jag var Steves transvestit hora; som ska användas, handlas och missbrukas som han ansåg lämpligt. Det enda jag kunde göra var att minimera smärtan till min syster och mig själv."Ok Carmel, vi går och gör dig redo då,". Sa jag rycka min hand fri och gå genom dörren till den passage som ledde ner i mitten av arbetsrumPojkarna hade varit upptagen i här också och doften av färsk målarfärg fortfarande hängde i luften. Tolv celler hade väggarna i den intilliggande cellen slås ut så att det fanns nu sex barred arbetsrum; tre celler på var sida av rummet som vetter mot varandra. Varje cell hade nyligen målade i färger djupt rött, guld och svart. De överdimensionerade barnsängar hade ersatts med queen size-sängar med sidenlakan, täcken och staplade hög med kuddar att matcha inredningen.Varje arbetsrummet hade en stor garderob och toalettbord monteras mot en vägg. Stora väl upplysta kosmetika speglar monterades över toalettbord och väl vadderade eleganta stolar lämnades att sitta bekvämt vid toalettbord. Golven var matta för att matcha inredningen och belysningen var subtil och diskret. Varje rum hade också ett litet handfat och fåfänga. Det skulle inte finnas någon tvekan om att alla första gången besökare vad dessa rum skulle användas till.Cellväggarna hos arbetsrum öppnas till korridoren som rann ner i mitten av rummet, var barerna på cellerna målad mattsvart; och rödbrunt färgade tunga sidengardiner drogs tillbaka från de gallerförsedda väggar, redo att stängas när sekretess krävdes. Gardinerna förutsatt sekretess, men det dova ljudet av parning skulle fortfarande genljuder genom arbetsrum. Den var utformad på det sättet förstås; allt här var utformade så att spelarna kunde glömma sina kalla hårda onda fängelse liv och dyka upp sig i en fantasivärld av utsvävningar. Det ironiska var att fasaden av arbetsrum var så falsk som fasaden av flickorna som arbetade i dem. Flickorna var män! Transvestit prostituerade; en del av dem som arbetade för pengarna även gillade vad de gjorde och andra som mig var utpressning och mobbas i slaveri."Steve har varit att spendera lite pengar Carmel," sa jag, "Hur många tjejer har han fått på böcker nu?"Under min sista sträckan i Chelmsford fängelset hade jag varit Eddie McManus s revisor och bokhållare så jag visste bakgrunden till Steve imperium som han hade ärvt när Eddie godo. Den nya guvernören hade gett Steve godkännande att åter öppna bordell, som hade gjort en rytande handel när Eddie körde Chelmsford. Steve var uppenbarligen bestämt sig för att göra det mesta av sin investering."Vi har åtta inklusive dig Michele och Steve har fått sitt öga på en ny unge i B Block, som han tror kan vara en poofter så förhoppningsvis ungen inte kommer att ta för mycket att övertala," Carmel svarade."Minns knubbig gamla Charlotte Hon är tillbaka in igen och hon var en av de första flickorna som vi rekryterade Hon är fortfarande knubbig och vi alla blir äldre hun,?.. Men hon drar punters""Gamla Mabel som brukade städa upp och ta hand om garderober och kosmetika har gått på,. Men jag har en gammal noncer som gillar att crossdress Hon skulle inte vara bra som arbets tjej, men hon har tagit på Mabel gamla jobb och hon gör några freebies i sin cell på blocket. ""Steve tolererar det för att han betalar henne knulla allt," skrattade hon."Japp, Steve har lagt mycket pengar på att renovera denna plats under de senaste dagarna. Han fick alla redskap köpte för två dagar sedan och arbetsgäng arbetat non-stop för att få den färdig.""Nu är han ute efter en avkastning på sin investering och tunneln mellan E och F-block kommer att öppnas igen i kväll så vi kommer att vara upptagen," hon slutade.Vi nådde den andra änden av passagen och Carmel öppnade dörren. Badrummet hade renoverats också. Platsen glänste med nya vita kakel, handfat och dusch. En rad med toaletter sprang längs en vägg, och tio skåp med tio stora tvättkorgar bredvid dem sprang längs den andra väggen. Varje skåp och hindrar hade en namnskylt på den. Gruvan var tredje tillsammans, intill Charlottes."Du vet att affären honung. Steve fronter dina kläder, underkläder, skor, kosmetika och så vidare, och när du har betalat för det första utfärdandet, får dig att beställa vad du vill på bocken och sedan betala det av." Carmel förklaras."Oavsett, tar Steve hälften av vad du gör på framsidan. Du ser aldrig pengarna. Jag hanterar alla pengar och skivor och ge dem till Steves revisor.""Jag vet hur bluff fungerar Carmel. Jag brukade vara revisor!" Jag spottade på henne."Ja älskling,. Du är bara en arbetande tjej nu som resten av oss Steve behöver inte några fler revisorer", svarade hon sarkastiskt
.


"Sorry Carmel, ska jag inte ta ut det på dig," jag bad om ursäkt."Det är bara det att jag är så nervös över att behöva möta min syster i eftermiddag. Jag vet att Steve tvingar mig att se henne medan jag klädde är hans sätt genomdriva mina tjänster, men han måste inse att jag brutit med nu?" Jag började gråta."Titta älskling, den jäveln berättade vad han hade Danny göra för att din syster Han är en jävla ont fitta men medan vi är här i jävla Chelmsford han äger oss Bara få besöket överstökat och gå vidare med ditt liv,.." Hon sa."Jag vet att det låter banalt, men vi måste bara göra det bästa av det." Hon avslutade."Åtminstone har jag mitt eget skåp och klädkorg, det är en förbättring jämfört med förra gången jag jobbade här," Jag log blekt
.


Jag gick över till skåp, sparkade av mig mina klackar och ryckte mig ur mina sperma färgade kläder och sätta min peruk på en peruk-monter bredvid mitt skåp. Jag lindade en bad-handduk runt min nakna kropp. Jag tittade i spegeln roade på makeup-kladdig man som stirrade tillbaka på mig."Joan kommer att ta hand om dina kläder och skor och borsta ut din peruk och sedan returnera dem tillbaka till ditt arbetsrum. Dina fängelse strapatser hänger i skåpet för senare," Carmel sa när hon satt på en bänk och tände en cigarett.


Jag gick fram och tog en dra bort Carmel cigarett, ler igen på mina målade naglar."Joan?" Frågade jag."Hon är den noncer som jag har fått göra Mabel gamla jobb. Jag kallar henne rummet skötare och hon verkar gilla titeln," Carmel svarade en road blick på hennes ansikte."Kom Michele, vi har inte fått långt," Carmel vädjade till mig, "du vet borren flickan, så gå vidare med det!"Jag använde en av toalett bås och evakuerade mina tarmar. Det var illa nog att veta att jag skulle bli flera gånger tas analt, utan att lida av förlägenhet av att vara smutsig ner där när det hände. Jag borstade tänderna och använde munvatten.Jag rakade noga igen och tog en lång varm dusch; skrubbning på mitt ansikte för att ta bort smink. Var och en av duschkabiner försågs med ett lavemang kit och en stor behållare med smörjmedel försedda med en disponibel applikator. Jag använde lavemang kit och när jag var ordentligt ren där nere jag generöst smorda själv internt. Jag log bistert på mig själv som jag tänkte tillbaka på det som jag hade i receptionen rummet om att minimera smärta för mig själv.Jag torkade av och gick över till mitt skåp och sätta på satin morgonrock och tofflor som hade föreskrivs mig."Jag känner mig dum. En mogen naken man som bär en kvinnas dräkt och tofflor gå omkring med polerade naglar," sa jag till Carmel."Jo vi vet hur man fixar det gör vi inte socker, kan gå och få dig madeup och klädd," hon log och klappade mig på rumpan
.


"Du får fräck med mig?" Jag skrattade."Jag kommer ihåg när jag och Charlotte fick mer än lite fräck med dig älskling förra gången du var här, jag är fortfarande upp för udda transbian mellanspel om du har tur," hon log tillbaka mot mig och blinkade förföriskt


"Nu får ett jävla drag på!" Hon smackade min röv och ledde mig tillbaka in till arbetsplatsen."Här är vi älskling, du vet hur Steve tycker om din makeup och han vill ha är du i brunett bob och träkol grå kostym där," hon pekade på en damer kostym hänga upp på utsidan av mantel
.


"Skor är bredvid sängen och jag lade ut din underkläder. Steve var mycket noga med vad du ska ha på sig så ska du inte knulla om," hon gnällde."Nå vad Steve vill, Steve blir", sa jag sarkastiskt
.


"Du vet att flickan," Carmel sagt och vandrade ut ur mitt arbetsrum, hennes höga klackar clacking på nyligen helkaklat passagen golv.Jag satt framför sminkspegel, mina kosmetika prydligt ordnade på toalettbord. Det var ganska ett sortiment och de flesta av dem var helt nya; fortfarande på sina omslag, men jag erkände kosmetika som Steve hade köpt till min cell som jag hade använt i morse. Någon hade lagt tillbaka dem i mitt arbetsrum. Lika bra som nu fick jag betala för alla mina egna kosmetika.Ett par breastforms arrangerades på en bricka tillsammans med medicinsk klistertejp för att fästa dem. Jag fäst dem försiktigt på plats. Det hade varit en lång tid sedan jag hade gjort det så jag tog min tid att röka en cigarett som jag gjorde det. Jag knuffade ut min cigarett och rörde upp mitt nagellack och bestämde att jag hade tid att göra mina tånaglar också.Jag sökte ett tungt lager foundation på mitt ansikte och ställ in den med puder. Jag sminkad mina kinder och tillämpad massor av svart eyeliner och tung mascara. Jag sökte noga samma aqua och rosa ögonskugga som jag hade använt i morse och tillämpat samma Raging Ruby Max Factor, Lasting Colour Lipstick. Jag gav mitt ansikte ett fint pulver av efterbehandling pulver, är noga med att hålla den utanför min mascara.Jag valde den bruna bob från sortiment av peruker som sitter på sina montrar i min garderob. Det fanns också ett litet urval av kjolar, blusar kostymer och dräkter hänger upp i garderob samt fyra par höga klackar. Jag visste att lådorna skulle vara förpackade med underkläder. Jag hade inte tid att titta på allt i garderoben; och framför allt jag visste hur jag skulle bli tvungen att betala för det hela.Jag borstade brunett bob, beundra de subtila guld ränder som hade färgats in i den. Jag satt peruk på huvudet och justerade det. Luggen kom till brynen och manen satt lätt på mina axlar.Jag gick fram till sängen och tittade på underkläder som Carmel hade lagt ut för mig. Jag klev in i en vit spets höfthållare försedd med tre strumpeband remmar för varje ben. Jag sedan pressas in i en matchande vit spets behå. Jag satte mig på sängen, notera hur mjukt och bekvämt det kändes och gled ett par taupe nylonstrumpor upp mina ben och justeras back-sömmar så de var raka, och fast de mörkare bård av nylonstrumpor till mina suspender remmar. Min röda målade tånaglar var synliga genom de sandal-toe-förstärkta strumpor.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl