Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Her: Oh, Going To See Lion At The Cinema With Some Of My Uni Friends.

Han log för sig själv då han tänkte på hur hon brukade klaga på att han aldrig använde det.
Hon kände hur han drog henne i håret och smiskade till hennes rumpa.
-Du förstår väl att jag måste straffa dig, du har ju varit olydig.. sa han bestämt.

Hon besvarade hett kyssen och lovade att hon skulle vara en snäll flicka.

-Jag är ingen snäll flicka, sa hon hest och smekte över sin mus. Han gick fram till henne och gav henne en kram.
Då kände hon en hård smiskning mot rumpan
-Aj.. sa hon högt
-Du ska hålla tyst och slicka på mitt finger, vad jag än gör så sluta inte med att slicka. Låren blev röda och hon gned ännu hårdare mot musen. Hon hörde hur han visslade i hallen och bestämde sig för att gå ut till han.

It can go something like this: Him: What are you doing this weekend? Her: Oh, going to see Lion at the cinema with some of my uni friends. Him: Really? Ive been dying to see that for ages Reeeaaaaal subtle. Not. 4. They invite you to events further in the future than youve been dating Also known as the date-time continuum, as so wisely named by How I Met Your Mothers legendary love guru Barney Stinson. Making plans more than a week or two ahead is one thing, but if they ask if you want to get tickets for a show or go with them to a wedding in three months time, but youve only been seeing each other for eight weeks, you know itll be your wedding theyre planning next. 5. They post a pictures with you on social media Arguably one of the biggest milestones of all in the early stages of a relationship, posting a picture or making any reference to someone on social media is almost like declaring your love for to the world.

For the original version including any supplementary images or video, visit https://www.yahoo.com/news/five-signs-person-youre-dating-095600403.html


Dom blev så kåta av att tjatta så don måste runka och med i höj att set gick för dom så svalnade intresset.
Men min nyfikenhet drev mig fram till mötesplatsen. Han nickade och jag slog honom yttligare fem slag hans skinkor började nu att bli rödrandiga som en polkagris.
Jag lossade på bindningarna och föste ner honom på golvet han satt ihopkrupen på golvet nedanför sängen och jag lossade mitt skärp långsamt drog jag ur skärpet ur hällorna på byxorna och jag märkte att per tittade med nerslående min, jag slog honom över ryggen.
Han skrev; jag vill gråta och det ska göra ont.
Han öppnade dörren och sa; hej jag heter per. Jag bäddade rent i sängen och la en handduk på mitten av sängen det för att inte eventuella spill skulle göra fläckar på lakaren.
Jag slog honom över skinkorna med en snärt jag såg hur hans kropp ryckte till och han omade sig.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl