Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Jag Kände Hur Min Säd Exploderade Inne I Mig Och Sköts Längst Kanalen, Djupt Inne Längst Kronjuvelerna, Ner Längst Roten Upp Längst Skaftet Och Ut Ur Toppen På Lemmen.


När himlen var mörkgrå och vinden ven den där augustidagen borde jag fattat att det inte var något för mig men jag ställde upp ändå och det blev som jag trodde, en riktig mardrömsseglats. Innan jag riktigt förstod att jag var vaken, ersattes den varma kroppen av en ny. Janne låg på rygg tätt intill mig och jag tog i hans hårda snopp och höll fast i den. Fast jag ville, kunde jag inte hänge mig åt njutningen med Stefan, jag blev som uppslukad av vetskapen och längtan att snart få en annan man inuti mig. Jag låg slumrande insvept i min morgonrock med huvudet i Stefans knä medan Janne låg vilande mot mina ben. Lika ljudlöst som den förste älskade han med mig tills han fick orgasm och gled bort.

Ett finger gled mot min clitoris, var det Stefans eller Jannes ? Kanske går det ändå att frikoppla lust från kärlek som män ofta påstår men det öppnar perspektiv som jag inte vill överblicka. En timme tidigare hade ens tanken varit omöjlig men nu älskade min man med mig medan jag längtade efter en annan. Lust och längtan vällde upp inom mig och när Jannes fingrar träffade mina blygdläppar innanför trosorna, insåg jag att något hände som jag måste ta ställning till.

äldre kvinna söker kk

Mina händer skakade och jag fick rysningar genom hela kroppen. Jag drog den längst hela ben ner till fötterna han lyfte först på högerfoten och sen på vänsterfoten.

Jag pussade den och drog hand ner längst skaftet. Han knäppte upp första knappen i gylfen och jag höll andan. Jag kände hur min säd exploderade inne i mig och sköts längst kanalen, djupt inne längst kronjuvelerna, ner längst roten upp längst skaftet och ut ur toppen på lemmen. Jag drog sakta ner och blottade mer och mer hans lem. Två stora, tunga juveler låg en bit nedanför sängkanten. Sa jag och nickade med huvudet, med ett stor snett leende på läpparna. Jag började skaka och andades allt kraftigare, jag öppnade munnen och fångade upp Mats lem som fortfarande var hård.

Still, private data got where it did not belong. As Cloudflare explains in its long, in-depth blog on the flaw , data that was leaked by the vulnerability was slurped up by Google and other search engines that routinely crawl the web, caching the content they find: An additional problem was that Google (and other search engines) had cached some of the leaked memory through their normal crawling and caching processes. We wanted to ensure that this memory was scrubbed from search engine caches before the public disclosure of the problem so that third-parties would not be able to go hunting for sensitive information. Due to work done before the disclosure of this bug, this data has been cleaned up. Still, it is entirely possible other private data that was exposed during the leak was collected elsewhere and is still out there. One GitHub user has compiled a list of sites that may have been affected by Cloudbleed , but it's not comprehensive and you could still be affected without having visited one. What you should do The real danger of Cloudbleed depends on whether or not the flaw was maliciously exploited before it was patched. If not, there's a relatively small likelihood that anyone nefarious has your passwords. If so, there's a significantly higher one. Either way it pays to be safe. Read More The best thing you can do-as is often the case-is to change your passwords.

For the original version including any supplementary images or video, visit https://www.yahoo.com/tech/cloudbleed-explained-flaw-exposes-mountains-173744770.html

"Och nu måste jag fortsätta jobba. Det var så skönt att jag började röra på mig för jag kunde inte ligga still längre. Ja, det var ju lättare sagt än gjort, men det var Micke som bestämde. Jag tar mig in med min nyckel så du kan låsa.

Förberedelserna inför kvällen gick snabbt. Det räckte med att bara tänka på honom så blev jag kåt. Han var den förste killen som någonsin ville experimentera. Du har väl inte feber! Jag stönade av upphetsning när han trängde in med sin tunga och kramade mina skinkor med båda sina händer.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl