Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Jag Sträckte Mig Efter Dem, Men De Fanns Aldrig Där Och Vips Så Vaknade Jag Till Med Ett Ryck.

Helena, an Erin Martin favorite. The Restaurant at Meadowood in St. Helena, an Erin Martin favorite. Photo: Carlos Avila Gonzalez, The Chronicle The Napa Valley Olive Oil Manufacturing Co. in St. Helena also offers focaccia and burrata. The Napa Valley Olive Oil Manufacturing Co. in St. Helena also offers focaccia and burrata. Photo: Stephanie Wright Hession The spa at Calistoga Ranch. The spa at Calistoga Ranch.

For the original version including any supplementary images or video, visit http://www.sfgate.com/travel/article/Insider-Designer-Erin-Martin-s-Napa-Valley-10954095.php

Jag trycker in pluggen ordentligt och för handen mot mina ömmande bröst. Jag känner hur hans kuk lätt glider in och ut i min pulserande våta fitta, hur mina oljiga safter letar sig ner längs hans kuk och rinner över pungen. Sen förde jag händerna till brösten och mina längtande vårtgårdar. Jag sträckte mig efter dem, men de fanns aldrig där och vips så vaknade jag till med ett ryck. Mitt nyansade kön pulserar och med lätta händer smeker han den lilla buske jag lämnade när jag sist i duschen rakade mig noggrant. Jag sträcker mig efter min minsta plugg och för försiktigt in den i rumpan. Efter ett tag för jag kulorna mot fittan och drar lätt med ena mellan läpparna, som villigt säras och blöter ner kulorna ännu mer. Jag fantiserar om vilken härlig syn han har framför sig.

creampie fitta

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl