Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Det Tar Inte Lång Tid Innan Jag Kommer Och Sprutar Rakt Upp I Munnen Som Suger I Sig Allt.hon Vänder På Sig Och Hennes Fitta Sänks Ner Över Min Mun.


Du sätter dig på honom,rider i vild njutning,jag står jämte,smeker hela din kropp,för sakta ner ett finger mellan dina skinkor och masserar din stjärt.Oändligt sakta för jag in ett finger i din rumpa och du stönar till av njutning.Din ritt blir vildare och vildare,jag böjer mig fram och viskar :" vill du ha oss båda?
Efter 20 minuter och 5 (du fuskade lite!) Det ser så ut!Helgen har bara börjat!Men i kuvertet ligger en lapp: Gå upp i badrummet!Dom brukar ju alltid vara hemma så här dags.
Vi flyttar oss upp till sovrummet som är upplyst av värmeljus.Sakta smeker vi av varandra kläderna.Du lägger dig ned och på en gång så lägger han sig på dig och tränger djupt i dig.Du skriker till av njutning och trevar efter mig.Jag ställer mig vid ditt huvud och för min lem mot din mun.Du suger mig djupt och efter ett tag så byter vi.Du ståt på alla fyra,jag tar dig bakifrån medans du har honom djupt i din mun.smekningar senare är du både rejält kåt och framme på flyplatsparkeringen.Vad ska du göra här? Din jacka åker in i garderoben,nycklarna i skåpet.Men vad är detta?

Snart kommer hon också och vinkande lämnar hon rummet.Undrar om det är hans? De går runt och plockar lite sen kramar han henne innan de lämnar rummet. Mina föräldrar ska åka bort i fyra dagar så då har jag chansen att vara i köket hela tiden.Jag står där bara och tittar, så kommer jag på, att kuken står rakt upp, så jag hukar mig ner lite och då skrattar hon och vinkar igen innan hon går ut från rummet. Det är första gången jag ser det i verkligheten och det är mycket bättre än på film. Vi är mina föräldrar, Lena 37 år, Anders 38 år och jag Stefan 17 år och går andra året på gymnasiet. Det tar inte lång tid innan jag kommer och sprutar rakt upp i munnen som suger i sig allt.Hon vänder på sig och hennes fitta sänks ner över min mun. Mmmm, kan bara hålla med.

Dagen efter, på fredagen vid femtiden kommer båda nakna in i rummet och börjar kramas, han sneglar mot mig och sjunker sen ner på knä och börjar slicka henne. Lasse ligger bredvid och runkar för att sen ställa sig på knä vid mitt huvud.

Sen sätter hon sig sakta ner över kuken, låter den leka utanför lite först innan hon först trycker in ollonet och långsamt låter den glida ända in. Min kuk styvnar när de båda granskar min kropp med en belåten min. På eftermiddagen är jag hemma tidigt för att se om de har kommit hem.

Om jag ändå var 20

Hon tog massor av bilder hela dagarna och jag hjälpte henne lite, med mina ganska gedigna kunskaper på området.
Innan jag hann sansa mig tog hon några bilder till med min lem tjock och hård mot magen.
- Det ordnar sig.
- Inte du heller, replikerade jag och tänkte på henne i den minimala bikinin som inte lämnade mycket kvar åt fantasin.
- Nu känner jag hur du växer ännu mera...så...du fyller mig snart.. nu... nuu...nu kommer jag, det gååår...det går för mig nu, igen och igen, igen och nuuu åhh...ahhjjjoo...Det glänste av saft i den glipande skåran. Hon roterade med höfterna, malde med stjärten mot min mage och lät alla muskler i fittan arbeta.

Hon tittade på mig och kysste mig. Imorgon skulle jag åka hem till Sverige. Trevligt pack, verkade det som. Hon grät över min axel i säkert en halvtimme. Innan jag hann sträcka mig efter kondomen så hade hon tagit upp en, som hon hade. Efter att vi hade passerat tågstationen, tog hon helt plötsligt tag i min hand. Detta visste inte Martina om, men vad gjorde det.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl