Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Den Andra Handen Gled Neråt, Gjorde Ett Stopp På Den Bara Huden Mellan Linnet Och Den Låga Kjollinningen Och Smekte Nederdelen Av Hennes Rygg En Stund, Innan Den Fortsatte Ner Över Hennes Stjärt.

Hennes fingrar inne i mig pressar bakåt, men flyttar sig bara ut och in med små små rörelser. Och så… Jag sluter mina ögon en kort sekund, andas in. Jag möter hennes kyssar, smakar på hennes mun i evigheter.
Jag vill smaka. Hennes läppar letar sig vidare neråt, kysser återigen mina ljumskar. Har sett den hundra gånger förr, när vi duschat och bytt om.

Lisa i baren

Jag kände hur kåtheten åter tog överhanden bland mina känslor när jag tänkte på hur de kysstes och deras tungor möttes med hennes mun villigt öppen, hur han lossade knuten på hennes linne och drog ner framstycket så att hennes bara bröst blev fullt tillgängliga för hans händer och mun. Jag såg hur hon försiktigt särade lite på benen och så obemärkt som möjligt gled hans hand upp utmed insidan på hennes fasta lår. Den andra handen gled neråt, gjorde ett stopp på den bara huden mellan linnet och den låga kjollinningen och smekte nederdelen av hennes rygg en stund, innan den fortsatte ner över hennes stjärt. Att mannen vid hennes sida tyckte hon var sexig rådde det inget tvivel om.

Tankar och känslor flög runt i mitt huvud, hjärtat bultade och händerna skakade.

– “Jag vågar gå fan så mycket längre än du vågar låt mig, innan du avbryter”, svarade hon.Det här var innan vi fick barn och Lisa och jag levde ett glatt livs som ett framgångsrikt par på väg mot de 30.

Når vi kommit utom synhåll från baren kastade sig Lisa i mina armar och vi kysstes hett. Jag satt kvar ensam och oerhört kåt. Jag beställde en öl till utan att släppa Lisas knän med blicken. Jag hade ingen tanke på att avbryta dem, utan ville bara se mer.

Två gånger 2 - del 15

Det var bara för hett och för mycket framför ögonen. Jag kollade ner på min egen kuk och kände redan en våt droppe säd sippra fram.
- Vadå, du vill inte att din son ska bli homosexuell eller bisexuell som du utan träffa en tjej, gifta sig och få barn, villa, hund och bil och sedan skulle allt vara bra.

Jag förstod nu vad Adrian menade att jag inte fick komma ut och jag förstod det nu mer än någonsin. Jag såg killens grimaserade miner och pustande andningar. Jag visste ju mer än många andra vad han hade mellan benen och även om inte kuken syntes så visste jag att den låg där bakom tyget.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl