Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Därefter Smakade Han Försiktigt Med Tungan Och Läpparna Slöt Sig Hårt Runt Skaftet.

Efter ett tag blev jag rejält full. Han rände sin stora kuk ut och in i mig. Jag slet av hans kalsonger och...guuud, den var enorm. "bad jag stönande.Efteråt somnade vi i varandras armar.
Hon red mig till hon kom i en himlastormande orgasm.

Pojkarna på stranden del 1 (6)

Nu är du fast, sa Peter och log inombords.
- Har du fler öl frågade Jesper
- Självklart det är ju semester.

- Fan smakar ju godare än fitta, sa han och förde in kuken i munnen igen och sög vidare lika skönt som innan det korta avbrottet.

Snart var snacket igång igen och Jesper berättade mer om sig själv.

Han förde en hand genom Jespers täta buske innan han tryckte sin kropparna tätt ihop. Han öppnade upp fönstren i stugan och släppte in sommarluften. Därefter smakade han försiktigt med tungan och läpparna slöt sig hårt runt skaftet. undrade Peter och hörde hur dom andra i Fredriks gäng ropade på honom.Jag sjönk ner mellan benen på Bosse och började suga kuken som jag lärt mig.

- Visst är hon duktig skrattade Bertil. Jag har berättat om oss och de vill också vara med och göra det skönt för dig. Min redan trånga lilla fitta drog ihop sig i ännu en orgasm och det svartnade för mina ögon av njutning. Men jag måste få känna på fittan också.

Evas nya liv

Han sprejade Evas kinder. Skulle han klara tio sprut? Luggen satt som klistrad mot pannan, blöt och glansig. Han tänkte på hur vacker hon var. Mannen var säkert trettio år äldre än den unga gifta kvinnan framför honom. Nu skulle hennes ansikte fulländas med hans egen målning. Mascaran, uppblandad med sperma, rann ned för den högra kinden på Eva. Hon var träffad. Han tittade ner på henne där hon satt på knä på golvet framför honom. Andra sprutet träffade perfekt. Mannen höll den unga kvinnans huvud med sina båda händer. En gång i tiden hade han räknat till tolv sprut när frugans syster sugit av honom i garaget. Hennes huvud satt i ett städ när mannen hårt pumpade sin långa påle i hennes ansikte.

Mina mogna damer Del 15


-Ja, svarade jag.
Jag var så tänd att få träffa Margareta och spänningen att bli upptäckt av hennes gäster, jag var ju där oanmäld så att säga.
Det var nästan så att fittan och röven fortfarande gapade öppet där min kuk hade varit.Jag tog av mej kläderna och kröp ner i sängen naken, det kändes extra spännande att gömma sig i Margaretas säng nu när hon hade gäster i huset.Har pratat med din mor.
-Jo, hurså, frågade hon.Detta slog mej nu först, men nu var det för sent att göra något.
Min tunga bearbetade hennes fitta intensivt, jag såg hur hon spände sig i en brygga.
Sakta gled kuk in och ut, och jag kände hur kuken byggde upp ett tryck för att spruta sin andra sats.
-Så du kunde inte hålla dej, utan du kom i mej utan lov, sa hon såg strängt på mej.
Jag tyckte det verkade konstigt, en stängd dörr brukar inte fara upp av sig själv.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl