Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Hon Kollade Inte Upp Innan Orgasmen Kom, Men Då Böjde Hon På Huvudet Mot Mig Och Sa: Åh, Mia!Jag tog tag i Lasses kuk och riktade in den mot Anitas hål.
-Nu vet vi att det fungerar. Min mun uppfylldes av ollonet och lite av skaftet, sen var det stopp. Det sörplade och smaskade när den stora kuken pumpade mellan Anitas fläskiga skinkhalvor. Hennes stjärt guppade snabbt och hängmagen klatchade hårt mot Lasse, vars huvud var begravt under Anitas väldiga hängbröst. Ollonets topp fixserades mellan fittläpparna.När hela snorren var i henne började Anita sakta, sakta, sänka sig ner över Lasses enorma stånd. Hon låg forfarande kvar över Lasse med stjärten i vädret mot mig. Straxt kände jag kände att jag inte heller kunde hålla emot längre så jag lät första strålen gå långt in i arschlet på Anita. Det här har vi planerat länge, Lasse och jag. Fortsatte hon.


Det kom lite eftersats från min kuk och Ylvas tunga tog snabbt hand om den, hon svalde den och log.
Till slut kände jag hur Ylvas lilla kuksugarmun fylldes med en enormt stor sats. Hon satte sig i siffan, på knä och smekte mina jeans på bulan.Hon verkade i det närmste hungrig på att få kuken ner i halsen. En dag ställde hon frågan om hon fick rita av mig.
*SMACK*
Ylva ryckte till lite.
-Kom in, bad jag henne.
Ylva släppte ut sitt hår och gick in i lägeneheten.Hon log och kramade om mig.Under armen höll hon sitt sketchblock. Hon var ganska tystlåten och det hade tagit ett långt tag för henne att våga ta kontakt med mig. sa hon, det skulle väl inte vara ett straff? Jag kunde inte låta bli att le brett och svara:
-Jasså, inte det?

Älskare för en natt..

Jag drog försiktigt bort henne för nu var det hennes tur. Vi satt och betraktade varandra i någon minut och jag längtade så. Hon kollade inte upp innan orgasmen kom, men då böjde hon på huvudet mot mig och sa: "Åh, Mia! " sa hon och snuddade mig igen.

Bussen gick om en halvtimme, så tiden innan jag skulle gå använde jag till att smeka mig själv: Jag satte mig o soffan och särade lite på benen, förde ner handen under kjolen och smekte utanpå trostyget. Jag satte på kranen till det man skulle ha om man skulle fylla badkaret, men satte inte i proppen. " Jag blev så paff att jag inte kunde säga någonting, "Är det hon?

Väckarklockan ringde.

Sommaren med Mia

Och med dom orden plockade hon upp en flaska av ett märke som jag kände igen som ett dyrt och exklusivt, som måste ha stått under hennes solstol.Jag kände mig varm om hela kroppen, och min klänning var plötsligen allt annat än svalkande. Det hindrade dock inte att jag befann mig i en svår belägenhet. 1. Mia verkade dock fortfarande ha grepp om situationen, för plötsligt hörde jag hennes röst:
”Om du kan smörja in dig med olja också, Susanne, så kan vi börja sen?

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl