Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Våra Dofter… Elektriciteten Killar Till Lite Snabbt I Min Mage.


Mina händer glider på dig, som jag nyss ville att dina gled på mig.
Nu är du vaken… vill ha kvar närheten så jag försöker få oss att rulla ner på sidan … så att vi kan ligga och se på varandra… jag röra vid dig… hrm… i bästa fall även du vid mig, pff, samtidigt som vi är nära varandra och du i mig, så varm, så stor, så gosig. Jag låter oss stå still. Så känsliga de är… de är glada att få beröra… även de har pirrat. Vi rör oss. Det dubbla stimuli som min beröring av dig och mina tankar ger mig ger ändå ett större lugn, jag avmagnetiseras på ett sätt genom att ändå röra vid dig… från pirret ute i huden. Pirrigheten övergår till ren kåthet… ett crescendo byggs upp som från att länge varit roande och stimulerande, energigivande, blir mer och mer frustrerande…
Jag tittar på dig… vill inte störa… men… iefff, du har sovit nog!
Din avslappnade kropp rätar dock ut sig… spänner sig… lägger sig på rygg. Den trycker mot klitoris.. Våra dofter… Elektriciteten killar till lite snabbt i min mage. Under hela tiden har jag vare sig tänkt på eller vidrört våra underliv, utan bara koncentrerat mig på all annan hud, över hela kroppen, bådas våra kroppar. Jag ler lite… men ack så ljuvligt. Måste resa på mig… mmm, varmt och gosigt i alla fall, glider du in i mig… försöker lägga mig ner igen.Ibland småmuttrar du, ibland snarkar du, ibland leker ett leende i mungipan.

Anna Del2

Kröp upp över mig och slickade mig på kinden.
Jag log och vi kysste varandra länge.Hon smekte mitt hål mjukt och tryckte in hennes finger.
Hon log och satte sig på trappsteget.
Hon tog min hand och reste sig, jag var inte sen med att följa efter henne.
- Åh, fick jag ur mig och stönade.

Jag blundade hårt och kände att ännu ett finger kom in. hon flinade och tryckte in yttligare ett finger. In i min öppning och ut igen. Jag hade ju inga underkläder på mig.
- Vad bra älskling, nästa gång blir det kanske något bättre.

- Hej älskling, skrek hon och hoppade in i min famn.

Alla tre var nakna och ingen sa något om det. Han känner att hon smakar underligt.

Sofia sjönk ihop på fördäcket samtidigt som båten närmade sig viken. Hon reste sig upp och böjde sig framåt mot plastväggen och väntade på att han skulle komma in i henne. Per tackade för den sköna avsugningen tidigare precis när Daniel kom ut med drinkarna. Daniel hade försvunnit ner och skulle byta om.

Första varma dagen

Hur underbart livet kunde vara tänkte hon, sol, klippor.
Berit undrade om hon fick låna Katjas sololja och nästan innan Katja hann svara ”ja” sträckte hon sig över och tog flaskan. Knappt hade tungspetsen rört anusen skrek Berit och ett ”våldsamt” sprut ur Berits fitta träffade Katjas ansikte.
I duschen började hon preparera sig när hon tog fram rakhyveln och långsamt rakade bort vartenda hårstrå hon hade rund och nedanför hennes sköte.Berit hade nu övergått till att andas allt häftigare och när Katja smekte henne mellan skinkorna putade hon plötslig upp med rumpan och särade benen. Bredvid henne stod en kvinna som precis var på väg att vända. Många gånger hade hon drömd om hur det skulle vara att slicka i sig en annan tjejs fittsafter, men fram till nu hade det aldrig blivit av.
Hon tog fram sololjan, som hon hade tagit med och började olja in sig.
Under resten av dagen blev det tre gånger till innan Katja och Berit skildes åt men inte utan att bestämma träff med varandra.
Hon blev snabb upphetsat när rakhyveln gled över hennes kropp. Så hon drog även av sig sina bikinitrosor. Hon tog på sig sin bikini och bredde snabbt några smörgåsar och packade in en flaska cola .


Jag bodde i en liten stad och hade lovat att hjälpa en kompis och hans familj att ta in hö på deras lilla hästgård. Jag förde in en hand under trosorna och smekte dom till sidan så att min tunga kunde leta sig in.Jag parkerade och gick mot stallet.
Sakta tryckte jag min kuk mot öppningen och det var precis som om fittan sög in ollonet själv. Den är en aning större än min killes sa hon och började runka med långa tag.Försiktigt tryckte jag lite med fingret och det gled överraskande lätt in i hennes blöta fitta, visst var hon trång men det gled ändå lätt in till botten och jag kände hennes muskler klämma lite om fingret när jag träffade rätt med tungan. Jag klättrade upp och vi bestämde att hon skulle stå halvvägs upp i höberget medan jag stod nedanför och lyfte upp balar till henne. Jag böjde mig ner och kysste henne på musen, hon särade mer på benen och jag slickade längs troskanten ner mellan benen, lite mitt på, lite vid sidorna.

Det där var det mest otroliga jag varit med om sa hon, nog för att det gått för mig innan men det här var ju en explosion.
Vadå korta sa hon frågande och vred kroppen för att försöka titta på sig själv.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl