Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Jag Sätter Mig På Huk Och Ser Nu Hennes Ansikte Helt Klart, Hon Är Mycket Vacker!nu Ökar Takten Igen Och Jag Ser Hur Kvinnan Sakta Öppnar Munnen.

Vaktmästaren

Du vänder dig leende om när du fått stopp på vattnet, det var en rejäl kalldusch vi fick sa du, leende tittar du på min blöta tröja där bröstvårtorna syns igenom tyget, säger att jag borde ta av den så jag inte blir kall.Skönt...

Visar vägen till badrummet, står kvar och tittar när du tar fram en tång och drar åt ett rör, en kaskad av iskallt vatten pumpas ut från röret som gått sönder. Smeker ditt blöta hår, känner hur mitt sköte pulserar, vill ha mer.
Söker ditt ansikte med mina händer, drar dig till mig, kysser dig hungrigt.Jag kvider sakt och suckar av njutning.

Vi kysser varandra länge, du drar dig ur mig och lägger dig vid min sida. Du stönar sakta och jag suger hårdare och fortare.Sakta smeker du min kropp till ro, ler mot dig och smeker din kind.

Du lämnar min bröstvårta och börjar din vandring ner med små lätta kyssar. Jag drar upp din blöta tröja och smeker din kalla hud.Sakta, sakta drar du ner min kjol och trosa samtidigt som du kysser den bara huden.

Dom blir mer och mer taktfasta och nu kan jag inte hålla mig längre.
Plötsligt snurrar dom runt och nu sitter kvinnan ovanpå mannen. Jag för handen mot dom och stannar bara ett par millimeter ifrån dom. Jag sätter mig på huk och ser nu hennes ansikte helt klart, hon är mycket vacker!Nu ökar takten igen och jag ser hur kvinnan sakta öppnar munnen.

I min iver att se mer nuddar jag duken och ett lätt ”ritsch” hörs, som när man drar fingrarna över en vindtät jacka. Kvinnan är verkligen vacker och ser ännubättre ut än jag trodde.Men jag får inte avslöja mig, det hade blivit för pinsamt.Jag är så nära att jag skulle lätt kunna nypa i dom. Jag ser hur han sakta roterar och stöter mot hennes bäcken, båda andas i takt.

Jag kommer på att dom flesta tält har ju någon sorts ventil med myggnät?

Hon för ner sin vänstra hand och börjar smeka sin egen fitta medans hon sakta rider vidare. Jag får panik och funderar på om jag skall springa allt vad jag kan eller vara kall och stå kvar.Hur han sakta kysser hennes läppar som antagligen är helt röda och varma.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl