Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
lowelldfnu

Inga Ord Sades Mellan Dem, Det Kändes Som Att Om Någon Av Dem Skulle Säga Något Skulle Allt Förstöras Och Kraften Mellan Dem Skulle Brytas.

Sen kan du få komma i min mun. Nina stod lätt lutad mot bänken iförd endast ett par svarta trosor och ett par svarta stay-up stumpor som slutade en bit upp på låren. Inga ord sades mellan dem, det kändes som att om någon av dem skulle säga något skulle allt förstöras och kraften mellan dem skulle brytas. Hon stönade högt när hans tunga drogs upp och ner i skåran. Han verkade vara i ganska god form med kraftiga axlar och en fast rumpa i de tajta jeansen. Hon slet sig dock loss och vände sig om med ryggen mot bänken.

I Duschen


Utanför står granntjejen, nyinflyttad från nånstans ifrån norra Sverige, en härlig snygg ung tjej, en underbar dialekt och en vacker kropp. Hon skälver. ”Jag har längtat.”Hon suddade snabbare och hårdare. ”Fyll mig sperma.”Jag kunde inte svar nåt, jag var så kåt, så vild. ”Du gör mig galen.”
Hon log lite blygt. ”Jag vill ha dig, mycket.”Jag ställde bakom Emmas rygg, mina händer sökte sig under hennes linne, jag kysste hennes nacke och hals.

”Hejsan.” Emmas blick söker sig sakta ner över min bröstkorg, ner mot min midja. ”Men nu tror jag att jag skulle vilja ha hjälp med två saker.”
Hon trycker sig hårdare mot mig och gnyr av lust.

Vi gick in i hissen och så snart dörren stängdes började jag klämma på hans kuk. Sakta slickade jag mig förbi kuken och ned till pungen och började slicka hans kulor. I slutet av våren 1988 hade jag fått anställning som skolvaktmästare på en gymnasieskola i en mellansvensk stad. Hans under liv spändes i en båge och jag lät kuken glida ur munnen och började istället att runka hans kuk. Samtidigt lät jag mina händer smeka hans nacke och rygg för att sedan hamna innanför hans shorts. Jag böjde mig ned och tog hans kuk i munnen igen och sög i mig de sista dropparna och masserade hans pungkulor. Jag förstod att han var nära att komma nu och jag sög ännu intensivare och med min ena hand masserade jag hans pung och med den andra hans stenhårda bröstvårtor. Han klev ur dem. Min mun mötte hans och snart hade jag hans tunga i min mun och jag besvarade kyssen intensivt. Han gjorde som jag gjorde med honom, körde upp ett finger i mitt rövhål och förde det fram och tillbaka. Han sög riktigt bra och jag lade min hand om hans nacke och såg till att han sög mer rytmiskt.
Han drog på sig shortsen och klämde in sin stenhårda lem i dem.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl